2017-05-04
慢煮工業係一間要上樓的西餐廳 裝修好特別門口設計用了香港特色的霓虹燈元素💕 好靚好適合鐘意影相的朋友📸 不過夜晚塊影得吾係好清😖非常有格調的餐西廳 用雲石花紋的食具😻 影相好靚餐牌係中英對照 價錢都算合理係正常食西餐的價錢 餐廳仲設計了好多有趣的餐名 例如:困果報應可樂💛馬蘇尼拉芝士條~ 熱騰騰的芝士條 处脆內有好濃厚的芝士 慢用口咬一小口會溜出長長的芝士條 好玩又好食👍 重點係份量好多 😋溫泉蛋卡邦尼意粉~味道中中正正 個煮法好特別開始食既時候, 先張溫泉蛋篤穿, 等D蛋汁流入意粉內, 同卡邦尼汁撈暈, 一齊食, 夠哂香滑😋 意粉煮得剛剛好 吾會過淋身 主菜我地叫了烤雞半隻 價錢都係$78 比預期中份量多 烤雞的外皮焗至微脆 非常惹咪總括來說係一間不錯的西餐廳,環境同燈光的配合營造了浪漫氣氛 因為環境太舒服 我同姊妹不知不覺坐左好耐😌如果大家想搵一間價錢吾貴又有啲特色的餐廳 可以考慮呢間😋😋
非常有格調的餐西廳 用雲石花紋的食具😻 影相好靚