其實2個人都可以去食放題燒肉, 放題已經唔再係一大班人先會去食嘅野。人小小傾下計,食下野,係寧靜與吵鬧中找平衡點,都係一件幸福嘅事晚飯時間食放題燒肉,有刺身,熟食同燒肉任食,208唔算貴傳統嘅落單字,唔同色唔同種類太肚餓啦,緊係叫定刺身先啦!三文魚、北寄貝、章魚刺身都係我最愛,以任食黎講,味道都唔錯,唔夠食可以再落單(任食ma),上菜嘅速度都好快帆立貝等緊燒啦~唔使咁心急喎每款肉都好想可以試下,全部畫晒1人分量先。d肉唔會太濃味,加小小七味粉調味都唔錯,(p.s.店舖有鹽同七味粉提供)好易熟,燒2野就ok啦,唔洗慢慢等,而色澤同肉質都唔錯黎多張有牛舌嘅,以前食放題會食得好快,唔識嘆。但人大了,學懂慢慢享受食物同環境,每天努力工作過後,找回真正屬於自己嘅享受時間再黎過,一口氣叫多左帆立貝,朕好喜歡呢,新鮮+大粒,好好味(都要配合我燒烤嘅手勢)仲有大大隻虎蝦,加40蚊升級,好抵食小墨魚都好味,彈下彈下想食鳥冬但又驚太大碗?有1人烏冬,細細碗就唔使驚食唔晒,㗰野啦~Yummy最尾記得食埋甜品,咁先至滿足架ma

晚飯時間食放題燒肉,有刺身,熟食同燒肉任食,208唔算貴

傳統嘅落單字,唔同色唔同種類

帆立貝等緊燒啦~唔使咁心急喎

好易熟,燒2野就ok啦,唔洗慢慢等,而色澤同肉質都唔錯

小墨魚都好味,彈下彈下

最尾記得食埋甜品,咁先至滿足架ma
2017-06-20
$250 (Dinner)