2023-08-13 41 views
懶人串燒興起咗好一段時間,不過一直都未食過,今次係第一次食,唔使自己燒,坐定定等就有得食,感覺好有新鮮感食物方面分別有串燒類、網燒類、炸物、熟食、前菜、飲品、甜品、雪糕😍串燒、網燒及炸物 都係經QR code落單,非常方便!基本上各款肉類、丸類、海鮮類及蔬菜類都有,選擇非常多~串燒類,必食推介:台灣腸、海蝦、泰式豬頸肉、棉花糖、甜薯仔🍠 泰式豬頸肉質感非常爽彈😋網燒類,必食推介:蒜蓉生蠔、爽脆雞腎、安格斯牛肩肉、熊本一口牛、麻辣雞翼及翠玉瓜~炸物類,分別有炸雞軟骨、炸餃子、炸生蠔、炸地瓜丸、炸芝麻波波、炸可樂餅、炸魷魚圈、吉列蝦、泰式蝦餅、炸粗薯條、炸榴槤波波等等。必食推介:炸雞軟骨、炸地瓜丸及炸芝麻波波,好好食😋除咗一般罐裝飲品、仲有罐裝啤酒及自家製飲品,杞子菊花茶唔太甜,幾好飲,又可清熱氣甜品,有泡芙、啫喱及雪糕整體嚟講,懶人串燒感覺幾過癮,食物選擇多,質素幾好,嘆住冷氣飲啤酒食串燒🍻

泰式豬頸肉質感非常爽彈😋

必食推介:炸雞軟骨、炸地瓜丸及炸芝麻波波,好好食😋

甜品,有泡芙、啫喱及雪糕