2024-03-21
喺將軍澳睇完戲發現行過少少有間小店,主打多款口味嘅牛肉漢堡,除此之外亦有小食同沙律供應,半開放自助式,有高凳座,唔係嘅話就外賣,環境幾chill,價錢合理,經過試試無妨😃 全部漢堡都係即叫即整,需要等候一段時間,麵包鬆軟,吸滿肉汁但未至於到淋曬、經典之選有Cheese Classico,鹹香芝士配上嫩滑又Juicy嘅牛肉絕對係最佳配搭!店員推介MO,話係呢度嘅招牌菜之一,果然無介紹錯,呢款比起上一款多咗蘑菇同洋蔥,令到整體味道同口感更加豐富,另可加配薯條,炸至金黃酥脆,薯味好出,鹹度適中,推推!除咗牛肉呢度都有其他肉類提供,Honey Glazed Chicken有驚喜,雞扒大塊又嫩,配上蜜糖,甜甜哋好好味、Tartar Fish Fillet都唔錯,炸魚柳脆身,唔係雪藏嘅,感覺都幾新鮮😂