今日黎到大圍 見到有間韓國餐廳出面好多人排隊🤪好奇心驅使決定要試一試😊本身以為要等好耐😀但最後15分鐘就入得發現原來餐廳入面好大😇😇滿場真係... 坐低睇Menu都睇咗成15分鐘😂因為佢真係好多選擇🤨完全係選擇困難症有炸雞 餃子 豬手 冷麵 炒年糕 蛋捲 煎菜餅 人參湯 烤肉 泡菜炒飯 石鍋料理等等 真係多到數唔晒😂😂😂😂 甜品都好吸引omg !!!係冰呀❤️❤️😜😜😜 重點係星期六日都有lunch set 超抵!跟餐飲品 岩鹽焦糖咖啡 😊😊 同埋朱古力 👍🏻 好飲 賣相都好靚😘😘 仲好貼心咁跟埋兩塊cookies 真係好韓☺️ 天氣咁凍 緊係要叫返個大醬豚肉粉絲鍋 👍🏻👍🏻 熱辣辣 豚肉份量適中 湯好濃大醬味! 簡直係白飯小偷 冬天一定要黎試試佢❤️ 男朋友就叫左個大蝦冷麵! 大家見唔見到配料幾多 ! 係好正宗既韓式冷麵😍😍👍🏻👍🏻 酸酸地好開胃🤩 仲要真係好夠冰 好多餐廳既冷麵一啲都唔冷.... 跟餐配左個泡菜同炒年糕🤪 雖然炒年糕既汁無韓國既咁濃稠 但個味道都好似👍🏻👍🏻 *唔會太辣 泡菜都係我中意食既味道 唔會太重味道同太辣🤩🤩 配冷麵同白飯食都好正! 當然緊係唔少得炸雞🤪 呢個係
今日黎到大圍 見到有間韓國餐廳出面好多人排隊🤪

坐低睇Menu都睇咗成15分鐘😂
因為佢真係好多選擇🤨完全係選擇困難症
炸雞 餃子 豬手 冷麵 炒年糕 蛋捲 煎菜餅

!!!係冰呀❤️❤️😜😜😜
重點係星期六日都有lunch set 超抵!

仲好貼心咁跟埋兩塊cookies 真係好韓☺️

天氣咁凍 緊係要叫返個大醬豚肉粉絲鍋 👍🏻👍🏻
熱辣辣 豚肉份量適中 湯好濃大醬味! 簡直係白飯小偷
冬天一定要黎試試佢❤️

男朋友就叫左個大蝦冷麵!
好多餐廳既冷麵一啲都唔冷....

跟餐配左個泡菜同炒年糕🤪

當然緊係唔少得炸雞🤪
呢個係炸雞combo (薯條,炸雞加雞軟骨)
一次過滿足你3個條件😚
薯條有蜜糖芝士醬 好惹味!
炸雞跟甜酸醬 新鮮炸起 好味道🤪

! ! ! ! 雖然好凍! 但食韓食就係要食冰😂😂🤣🤣🤣🤣🤣
賣相真係好韓國😍😍
冰都好夠綿~ 有煉奶同芝士仲有脆脆粒 ~ 多重口感🤩🤩 士多啤梨雖然有少少酸🙃但係配埋士多啤梨醬就啱啱好🥰
好滿足呀呢餐!
仲要有幾間分店🥰🥰🥰🥰🥰
我一定會再去食
*多選擇到食十次都食唔哂😂😂😂
2022-01-15
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$220 (Lunch)