2021-02-10 209 views
因為佢開咗,真係成條街都聞到台灣味,所以開張無幾耐就試試佢,晚餐外賣排骨飯同雞排飯兼接近所有小食。我買嘅時候前面得一個外賣客,廚房上餐柴速度超慢(差不多全部炸嘢唔明點解可以咁慢),買完足足等左半個鐘至走得,我後面果十幾人唔知要等幾耐。講返食物因為等左半個鐘最先出咗嚟既食物己經開始凍同淋,先講講兩個飯,排骨幾好夠味只係有小小乾,雞排聞落幾香不過八角味太搶脆皮都脆不過脆皮同雞肉都無味,配菜庵蘿蔔唔脆味道唔好,滷肉就簡直不值一提。 講到小食香腸難食完全唔似台灣香腸,炸豆腐難食,鹽酥雞唔夠味,惟一值得讚嘅係三星蔥貢丸,腐皮墨魚卷同炸花枝丸就算凍咗同淋咗都好味。總括嚟講係非常一般,原因可能係因為開張無幾耐, 所以過半年可能會再試一次。
2021-01-22
Waiting Time
30 Minutes (TakeAway)
$100 (Dinner)