最近一直都好想試下串串火鍋,感覺好新穎。位於金馬倫嘅串王之王新開張有優惠,即刻捉人陪我食啦!晚上嘅7點,人流未算好多,但裏面已經有幾桌客人差唔多完餐。因為7點前或10點入座全單68折ar, 勁抵!我食正價時段都有全單88折。湯底共麻辣、菌王、番茄、藥膳4款。火鍋配料分別分左串串收費同唔同顏色嘅杯碟收費。環境都唔會覺得好逼,兩人都坐到4人卡位,店舖會附埋茶几仔俾客人方便擺放食物。火鍋配料大部分都係自助形式!拎住個底盤就可以開始選喇!呢度$5一串竹簽咋,所以都拎左幾多下。不過唔食得辣嘅朋友,留意番!沾滿左辣粉嘅肉都幾辣下。呢度最推介新穎之一就係沾醬喇!用獨立細罐裝麻油、加一圈蠔油 再加上蔥蒜,就係俗稱嘅油碟!呢度唔會有豉油提供,但油碟真係可以解辣,愈食愈滋味。叫左罐椰汁$15最正宗地道嘅椰子汁。一手拎住d串串,霸氣放晒係鍋中。超爽。小香腸幾好食,口感似蠟腸。雞肉串都幾嫩滑、仲有必食寬薯粉。我地叫左麻辣同藥膳,但肉串放係藥膳湯,湯底都變辣左。串王酥肉 $68新鮮熱辣嘅酥肉,沾上附加嘅乾碟,超惹味。佐酒一流!最後兩人食到勁飽都係食左29串咋,串串部分正價都係$145!仲有88折tim!

晚上嘅7點,人流未算好多,但裏面已經有幾桌客人差唔多完餐。

因為7點前或10點入座全單68折ar, 勁抵!
我食正價時段都有全單88折。

湯底共麻辣、菌王、番茄、藥膳4款。
火鍋配料分別分左串串收費同唔同顏色嘅杯碟收費。

火鍋配料大部分都係自助形式!拎住個底盤就可以開始選喇!

呢度$5一串竹簽咋,所以都拎左幾多下。

不過唔食得辣嘅朋友,留意番!
沾滿左辣粉嘅肉都幾辣下。

呢度最推介新穎之一就係沾醬喇!
用獨立細罐裝麻油、加一圈蠔油 再加上蔥蒜,就係俗稱嘅油碟!

呢度唔會有豉油提供,但油碟真係可以解辣,愈食愈滋味。

叫左罐椰汁$15
最正宗地道嘅椰子汁。

一手拎住d串串,霸氣放晒係鍋中。超爽。
小香腸幾好食,口感似蠟腸。
雞肉串都幾嫩滑、仲有必食寬薯粉。

我地叫左麻辣同藥膳,但肉串放係藥膳湯,湯底都變辣左。

串王酥肉 $68
新鮮熱辣嘅酥肉,沾上附加嘅乾碟,超惹味。佐酒一流!

2018-09-30
$200 (Dinner)
  • 串王酥肉