2021-07-12 84 views
對於一個好鍾意去旅行又好鍾意食炸雞嘅人嚟講,Popeye 相信大家都會響機場嘅時候食過。可惜因為機場重建, popeye就已經唔響到,今日就響旺角top 既foodcourt揾得返佢啦!叫咗一客傳統炸雞配薯條。炸雞依然出色咬落去,勁juicy勁脆,就算我其中一嚿炸雞係雞胸食落去依然都好嫩滑佢嘅薯條係其他快餐店唔可以比較嘅, 特別香脆惹味!另一客就叫咗炸雞柳炸蝦洋蔥圈呢一個就好啱女士朋友嘗試,每一口都係肉唔需要擔心lum骨, 而佢嘅炸粉同普通炸雞件唔同,外層有一層脆炸皮, 比普通炸雞件咁脆口。洋蔥圈同炸蝦後又多一個選擇,可以畀女士小食澱粉質!雞柳肉質亦都好滑,啲蝦都幾大隻,都算爽口食完之後仲可以響food court搵其他唔同類型嘅飲品食物去嘗試。
叫咗一客傳統炸雞配薯條。

佢嘅薯條係其他快餐店唔可以比較嘅, 特別香脆惹味!
另一客就叫咗炸雞柳炸蝦洋蔥圈

雞柳肉質亦都好滑,啲蝦都幾大隻,都算爽口