係blog見到介紹呢間野,見食物質素唔錯,openrice的評分都幾好。而且個blog寫。。。"四個人起預訂就會有活魚刺身送,有幸可以見到即場切,拎起就整魚生,真係超生猛仲識得跳架"。今晚咪去試下囉。。。點知7點半去到,lift門一開,煙霧瀰漫,心知不妙。呢間野抽風唔係咁好安排入座後,侍應介紹點樣用tab來落order(tab的好處係環保,無miss order, order好快到)。之後好快手地就送上一盆肉(未落order),入面有豬牛雞翼。兩個fd燒野,我同另一個開始點野。每個種類都有10樣野揀。menu好似日日都唔同咁,今晚有啲想食的野都無,如燒菠蘿,劍魚刺身。。。講左有咩好食先1. 一口牛(嫩)2. 牛小排(嫩)3. 墨魚嘴(特別)4. 五花叉燒5. 豬大腸6. 虎蝦7. 帆立貝8. BB蟶子-手指尾咁大(order左一round就無)9. 秋葵10. 沙律(有4款)唔好1. 送活魚刺身,變左做order紙上的刺身拼盤(咁使乜你送丫?我自己落order都得啦!)2. 一人一盒的movenpick,溶溶地3. 刺身唔吸引,是日晚上無劍魚。睇個餐牌,10樣入面係得帶子吸引啲,但點知
7點半去到,lift門一開,煙霧瀰漫
,心知不妙。呢間野抽風唔係咁好

安排入座後,侍應介紹點樣用tab來落order
1. 一口牛(嫩)

2. 牛小排(嫩)

3. 墨魚嘴(特別)

4. 五花叉燒

5. 豬大腸

6. 虎蝦

7. 帆立貝

8. BB蟶子-手指尾咁大(order左一round就無)

9. 秋葵

10. 沙律(有4款)

唔好

2. 一人一盒的movenpick,溶溶地
3. 刺身唔吸引,是日晚上無劍魚。睇個餐牌,10樣入面係得帶子吸引啲,但點知上來,薄到呢。。。無口感。所以清左隻所謂送的魚同第一轉order就無再re-order la
4. 壽司又係,10款入面每人都係得一款想試,吸引力極低
5. 炸雪糕,expect係外脆,內凍的。點知外面凍冰冰又淋bat bat。個fd仲放入個爐度燒下先食

另外,侍應的服務都ok的。不過試一次就夠喇!
2017-06-19
$284 (Dinner)
  • 一口牛
  • 牛小排