2021-12-29 12 views
食開火鍋有鋪癮, 今次嚟到上海街打邊爐 見到呢一間喜鍋做緊最新推廣88折! 見佢又多嘢食~性價比直好似唔錯! 所以就入左去啦 ****************************** 鴛鴦墨魚油炸鬼: 店員強力推薦呢樣! 油炸鬼上面 有墨魚膠, 上面加咗黑松露 同蟹子, 直接食又得 ~打邊爐都得 自家製響鈴: 未見過咁大個響鈴,所以一定要嗌 響鈴擺落火鍋, 即刻索曬啲湯汁正 時令海鮮拼盤: 呢一份係兩個人嘅份量~每樣都係兩件 海鮮拼盤入面有青口,大元貝,大蝦,蜆 每一樣都好新鮮, 仲要係冇沙㗎 放落火鍋到煮一陣再食都仲有鮮味 ヽ((◎д◎))ゝ 鮑魚: 呢一個真係整得唔錯, 佢上枱嘅時候已經幫你切好,你用筷子夾開就食得, 手打丸: 墨魚丸鮮蝦丸全部都係手打㗎, 食落好新鮮食完覺得可以再encore ****************************** 喜鍋 海鮮‧火鍋‧小廚 旺角上海街428號地舖#foodies #omg #yummy
食開火鍋有鋪癮,

鴛鴦墨魚油炸鬼: 店員強力推薦呢樣!

手打丸: 墨魚丸鮮蝦丸全部都係手打㗎, 食落好新鮮
食完覺得可以再encore

喜鍋 海鮮‧火鍋‧小廚