由我出世開始👶手抱B, B時,第一坏雪糕🍦係爸爸👴教我食,他到這個年紀都喜愛食雪糕,出外旅遊🇨🇵都不忙去搵雪糕食🍧這是個遺傳,所以我去到每一個角落都要試盡所有乳酪及雪糕,Smile由尖沙咀舖,接著開銅鑼灣舖,現在銅鑼灣舖希慎從新裝修,同一層不過位置過幾間舖,有座位坐的,我真係好喜歡Smile 的乳酪,因為每次有節日,都會推出新款式,我覺得真係好有心思的乳酪公司,朋友生日大多數都會出嚟晚飯,所以我會推介Smile 既乳酪生日蛋糕,食到最後甜品上,就係Smile 既生日蛋糕,大部份既朋友口碑係話好特別,又唔會太膩,係唔會有剩餘,不會浪費,最大優點,蛋糕有 Size 分👍👍👍
2018👻Halloween
2017👻Halloween