2012-12-27 72 views
喺天氣唔係好凍之下, 約咗一班好耐無見嘅舊同事聚一聚, 早前去過大角咀哩間天台燒烤場, 貪佢夠舒服! 先預約佐五位,我和兩位先到, 另兩個同事詢問我前往嘅方法, 皆因我是名路痴..唯有交俾老闆代答, 佢好有耐性地解答以及告知數個前往的方法。等待其間我哋先係室內唱住歌飲住野等佢地, 由於我哋去個日係閒日, $168任飲任食真係好抵啊!!! 場地乾淨, 從未見過燒烤場會咁乾淨架!!台同登都係, 完全唔會有痴粒粒嘅感覺。蜜糖係自己爐旁邊就有,夠晒方便. 餐具有張台俾我哋放住, 真體貼周到, 讚一個先! 食物種類唔少, 基本有嘅再加上可另叫嘅海鮮(蟶子`青口`凡立貝等等)醃肉之中豬頸肉最出色, 哩個老闆自己都話好中意食架.不過場內醃肉辣味嘅唔多, 我當晚食得最多嘅金莎骨, 口感好嫩, 就算燒耐左都完全無問題, 可見哩度選料新鮮。 連同事都一邊燒一邊讚!麵包雖然得蒜容包, 不過我已經覺得好味過pizza hut拉! 夠脆而且蒜容味適中, 唔會過濃或過淡! 飲品選擇都算多, 都係大眾嘅口味, 我當晚飲得最多既係雞骨草, 下火嘛!哩間絕對會係我翻卓嘅燒烤場之選!!!GOOD 啊!!

哩間絕對會係我翻卓嘅燒烤場之選!!!GOOD 啊!!
  • 金莎骨、蒜容包