2006-05-01 18 views
食左提子蘋果全麥muffin:第一次食正方形一塊既muffin,望落似cake多d.表面&底都烘得金黃至啡色,食落仲勁脆!好似食餅咁艄ar!而muffin texture似馬拉糕咁乾身得黎又腍腍地,聞落仲有淡淡既cake香~I like it ^^ 提子乾大大粒,數量適中而且分怖均勻,食落又甜喎,good! muffin內部見到有d<麥>既fibre(會healthy d 掛?),但食唔到麥味.最奇怪係食完成個muffin都唁覺有蘋果味??but never mind,我都覺得呢個muffin唔錯,推介~5p.s.店員幾有禮貌,同熟客有講有笑.仲有間舖係可以買完包堂食既,但要加一.環境寧靜,氣氛唔錯.一個人去食個tea個feel好好,不過唔可以好似係starbucks咁”hea”好耐^^ 有下次!