2015-06-23 791 views
今日諗唔到食咩好就去左食COCO, 因為佢既咖哩真係好好味, 而且價錢都算大眾化 =)今日叫左咖哩忌廉蘑菇蛋包飯, 可以加$15有湯/飲品/沙津/雪糕(任選兩樣), 但係我只係單叫左個飯等左10分鐘左右就有得食, 個飯依然KEEP到熱辣辣, 啲飯一粒一粒好分明同好飽滿 =)呢度有忌廉既飯係特別好食, 可惜唔係得好多樣野有忌廉, 個忌廉同咖哩異常地夾!(不過如果鍾意食辣既朋友可能會覺得個咖哩唔夠辣, 因為蛋包飯只有辣同唔辣既選擇, 無得選辣度, 而且蛋包飯無得加飯既份量, 所以男仔應該會唔夠飽)總結個飯好好味, 水準仲KEEP得唔錯, 會再食同會介紹朋友食!!!食幾多次都覺得好好食

咖哩忌廉蘑菇蛋包飯
食幾多次都覺得好好食
2015-06-22
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$70 (Dinner)
咖哩忌廉蘑菇蛋包飯