其實已經唔係第一次黎食了有試過外賣 有堂食食lunch 有食過晚餐set dinner🍽️ 今日係OpenRice搵下附近食咩好 見到依間餐廳本身食評有好多相似既劣評 心想E~唔同差左 本住依個心態 今日晚上再黎食一次先!!😆Spaghetti set 有湯同飲品🍽️洋蔥湯今日係上洋蔥湯 有一塊蒜蓉包 由於我真係麻麻地洋蔥湯 我都係飲左一半左右 🍽️三文魚菠菜意粉個意粉質地好彈口 又掛到cream sauce 真係唔錯🍽️white coffee 跟餐既~都可以啊🍽️夏威夷pizza係薄身脆pizza 片片上面既菠蘿大大粒好juicy 要趁熱食 芝士拉絲 好美味🍽️雪糕waffle 係一大亮點! 本身都飽 但都忍唔住要叫睇個擺盤就知好有心機 個窩夫蛋味重 係偏向脆口既 加埋朱古力醬 yum yum最後兩位服務員都好禮貌造就了今晚愉快的晚餐 thank you
其實已經唔係第一次黎食了

造就了今晚愉快的晚餐 thank you
三文魚菠菜意粉
夏威夷pizza
2024-01-14
$190 (Dinner)
三文魚菠菜意粉
夏威夷pizza