2022-10-07
🤎老壇酸菜魚🤍酸菜魚味道鹹鮮酸辣,香氣濃郁誘人,一上枱已經聞到好香嘅酸菜味,我自己有個習慣就係第一件事一定要飲吓佢個湯😋果然佢個湯真係好足料好重味,酸酸辣辣好正啊!我已經急不及待食佢啲魚😂魚肉非常彈牙。仲要冇骨,very good!🤎刀拍前男友 🤍我閨蜜話一定要叫呢個,因為佢啱啱先同佢另一半分開咗嬲死佢,所以為咗一解千愁一定要叫呢個,等廚師當佢係青瓜咁拍🤣果然佢真係食咗好多🤣我諗佢真係超級嬲🤪🤎正經的雞被撕 🤍好搞笑嘅菜式名,一睇就知道係手撕雞。旁邊仲有好多辣醬汁,撈埋一齊食好正㗎🤭我都幾建議大家要叫呢個食🤎雨露均沾🤍初頭仲諗緊係咩嚟,原來係紅糖糍粑😏係糯米打糕製作而成,相比起韓式年糕更加重米香同埋較為煙韌,夾埋香脆嘅外皮,感覺十分過癮。黃豆粉+紅糖漿亦係非常合拍嘅組合,女孩子一定要食多啲,因為紅糖對身體好❤️❗️
酸菜魚味道鹹鮮酸辣,香氣濃郁誘人,一上枱已經聞到好香嘅酸菜味,我自己有個習慣就係第一件事一定要飲吓佢個湯😋果然佢個湯真係好足料好重味,酸酸辣辣好正啊!我已經急不及待食佢啲魚😂魚肉非常彈牙。仲要冇骨,very good! 🤎刀拍前男友 🤍
我閨蜜話一定要叫呢個,因為佢啱啱先同佢另一半分開咗嬲死佢,所以為咗一解千愁一定要叫呢個,等廚師當佢係青瓜咁拍🤣果然佢真係食咗好多🤣我諗佢真係超級嬲🤪 🤎正經的雞被撕 🤍
好搞笑嘅菜式名,一睇就知道係手撕雞。旁邊仲有好多辣醬汁,撈埋一齊食好正㗎🤭我都幾建議大家要叫呢個食 🤎雨露均沾🤍