2021-02-17
手工自家製小清新Sandwich~喺屋企做嘢好耐 最近先返office 晏晝去咗平時最鍾意去嘅利源東街同利源西街嗰頭買嘢食 見到新開咗呢一間看著幾乾淨企理嘅新舖頭 價錢又唔貴 就決定試吓味道如何😋~~~佢哋嘅餐牌都幾多選擇 有三文治早餐 lunch box 沙律 set lunch 等等 有輕食有飽肚嘅食物 而我最後就揀咗Roasted chicken sandwich 同Cuban Midnight Sandwich 🥪~~~Roasted chicken sandwich :🐥材料有:Roasted chicken, lettuce, tomato & Mayo評價:個包幾香麥味 好鬆軟加埋中間嘅生菜蕃茄同烤雞 醬汁份量唔會太多 成件事非常之清新 係手工製嘅味道 唔錯。~~~Cuban Midnight:🐖材料:slow cocked pork shoulder, harm, Emmenthal cheese, dill pickles, mustard & Mayo評價:店員介紹話佢哋嘅豬肉係慢煮左12個鐘 二確實食落去係比平時嘅豬肉更加Juicy嫩口 另外一個特色就係個芝士好大
~
Roasted chicken sandwich :🐥
Cuban Midnight:🐖
評價:店員介紹話佢哋嘅豬肉係慢煮左12個鐘 二確實食落去係比平時嘅豬肉更加Juicy嫩口 另外一個特色就係個芝士好大塊 一咬落去成個口爆晒芝 雖然有少少邪惡 但係係幾好食
推薦度:🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Toasted Deli (中環)
中環利源東街4號地舖