Hiring
$55-$80
Hourly
$16,300-$19,500
Monthly
最近同朋友喺銅鑼灣希慎行街,發現原來呢度都開咗吃茶三千!!!超級開心,雖然每次都要排長龍,但都心甘情願等,因為呢間舖頭嘅茶底係用萃茶機現萃茶葉而成,所以茶飲絕對值得等😋🤭而同朋友幾乎每次行街都會飲,所以非常有默契,直接叫咗以下兩杯,私心推介🙈🩵國王珍珠奶茶$37鳳眉紅茶 +皇家厚奶+國王珍珠我自己係好鍾意甜嘅嘢飲,所以都係要返正常嘅甜度,而佢飲落唔會話過甜,而且茶底係超級濃,而珍珠呢就係煙煙韌韌,成個組合係超級Perfect😋💛寶島經典水果茶$38風眉紅茶+ 水果百匯杯入邊有好多新鮮嘅生果,唔會話超級甜,但反而係好Fresh,同埋非常之解渴嘅一杯水果茶。而呢一杯嘅水果味會比茶味更加突出,所以好啱唔鍾意茶味太濃嘅朋友飲😋最後最後要講埋佢令人驚喜嘅地方,係佢嗰個杯套設計,我第一次飲已經覺得好amazing,居然諗到加條繩喺個杯套上面,真係非常之方便行街拎住杯嘢飲嘅人,值得大贊!😇😇😇

🩵國王珍珠奶茶$37
鳳眉紅茶 +皇家厚奶+國王珍珠