是日去左將軍澳既海旁行下,點知路過見到屋子冇乜人排隊,梗係要入去試下味先😝😝各款主食(加多$30可以升級做餐,包味噌湯,是日甜品(普通款)同一份野飲。但野飲就得幾款揀eg西柚冰茶。桂花烏龍茶。咖啡個啲)所以為食既我地都係散叫左🤓。。主食:鰻魚丼($89)和風漢堡定食($89)壽喜燒牛肉肉定食($98)牛肉柚子沙拉冷烏龍麵($92)主食就真係一般,個人認為鰻魚丼既口準較為好啲,壽喜燒就重肉味同埋好大份,而份漢堡肉好軟身,一咬就吞咗(最岩啲啊婆食)凍烏龍麵即烏冬麵,我仲有啲期待左陣,點知佢成碗野都冇乜味,我個人覺得唔岩小妹我,🙂🙂太過清新啦😉小食:大阪燒醬薯條配明太子醬($58)薯條控既我必推‼️份量適中,火候控制得岩岩好🥳🥳🤤加埋兩款醬我覺得好match✨甜品:白玉焙茶戚風($68)烤香蕉巧克力小鬆餅($78)甜品方面真係可圈可點,小妹係勁推🤩👍‼️必叫白玉個款(✨將軍澳方店signature之一),小鬆餅唔知點解個侍應sell我地個陣,同佢用ipad比我地睇既圖係🙂唔同架😂,但味道我又覺得幾好食。飲品:巨峰奶蓋茶($48)草莓奶蓋茶($48)草莓抹茶冰牛奶($48)打卡必叫,你睇相都見啦,

主食:
鰻魚丼($89)
和風漢堡定食($89)
壽喜燒牛肉肉定食($98)
牛肉柚子沙拉冷烏龍麵($92)

小食:
大阪燒醬薯條配明太子醬($58)

甜品
白玉焙茶戚風($68)
烤香蕉巧克力小鬆餅($78)

飲品:
巨峰奶蓋茶($48)
草莓奶蓋茶($48)
草莓抹茶冰牛奶($48)

打卡必叫,你睇相都見啦,唔講太多🤓味道都幾好,最特別係草莓抹茶冰牛奶,佢味道較其他兩杯比較濃😚😚飲到個咀陣陣抹茶味🤪

自私評分:🟡🟡🟡🟡⚪️
自私評論:揀食咩甜品果陣,侍應都好好過黎推介下佢地間鋪有咩一定要食,仲比埋ipad show相咁😂好好服務態度,可能有人覺得點解比咁既分,但小妹自私覺得我個分係睇overall🌝間野除左主食外都係可以再食 同埋佢係靠海邊🥰食完行下海旁真係加哂分👍😚
貼心附上口罩袋
烤香蕉巧克力小鬆餅
和風漢堡定食
草莓/ 巨峰奶蓋茶
2021-09-04
$200 (Dinner)
貼心附上口罩袋
鰻魚丼