前排不斷見好多人po呢間韓式pizza/炸雞店,想去食好耐但6點打後都一定有條隊仲要等幾丁張枱😥 今個星期放假睇準5:45晚巿開始就去,唔洗排有得食😈✌🏻Maru紫蘇炸魷魚圈 ($83) - 咩都唔理叫個小食先講😁 魷魚圈炸得好脆,層炸粉有d好似葱嘅野唔知係咪紫蘇葉,個味好襯個魷魚仲好有韓國風味👍🏼蜂蜜蒜泥炸雞 ($123) - 我地2個人叫左半份6件,d雞好大件,同蜂蜜蒜泥味超夾超濃。即使有好多汁,但個皮咬落依然好脆,好鬼好食呀😫辣雞芝加哥 ($183) - 黎到呢度一定一定要叫芝加哥pizza!!! 同普通pizza唔同架芝加哥係double芝士,成個pizza底面同批邊都係芝士芝士芝士🧀 芝士控一定要叫!! 不過個批皮因為包住好多芝士所以會漏d,食1,2塊都飽到死😛除左以上3款之外,佢地其實仲有好多韓式飯麵咁,不過一次真係叫唔到咁多。等到時熱潮過左唔洗排隊一定要再去試其他野😋😋😋