2024-09-03 646 views
呢間餐廳打邊爐好正,大蜆海鮮鍋真係不得了,蜆好大隻,份量好多,湯底好清甜,蜆肉鮮甜。🌊我地叫咗好多配料,首先上枱嘅係美國精選封門柳,非常鮮嫩多汁,入口嗰陣好似會溶化咁,牛肉本身有啲微微嘅油脂,但唔會過膩,食落口感一流,充滿肉味。🥩再黎就係黑豚肉片,色澤靚麗,油花分佈均勻,肉味濃郁,肉質比較紮實,煮過之後,肉片依然保持住佢應有嘅鮮嫩。🐖沙巴龍躉真係非常推薦,呢條沙巴龍躉魚肉厚實,肉質結實而彈牙,每一啖魚肉都充滿住鮮甜味道,肉質夠結實,唔會輕易散開,煮幾耐都依然保持住佢嘅彈牙感,龍躉魚肉吸收咗湯底嘅精華,真係冇得輸。🐟最後,脆鯇腩肉質細緻,帶有微微嘅脂肪,最特別係佢嘅脆口感,非常適合打邊爐。🐠