2024-07-08
大家好,我今日嚟咗一間位於佐敦嘅麻雀會所,名叫「聚友會麻雀會所」,去食午餐同打麻雀。呢度唔止可以打麻雀,仲可以一邊食住美食放鬆一下。真係可以將吃飯、打麻将、放鬆三者融合得完美無縫!💯首先黎到我嘅其中一個愛菜👉🏻👉🏻👉🏻香脆奶油豬。一般講起「奶油豬」,大家可能會覺得似乎係比較油膩嘅菜喇,但其實唔係架!佢哋嘅麵包配上自家獨特嘅奶油醬,麵包脆卜卜,整到口感超級唔錯,真係食咗會讓人愛不釋口!真係非常美味啊~🐷🍽️😋食完美食,我哋都離唔開好嘅飲品。凍檸水,飲落就好似喺呢炎炎熱夏加咗一份清爽。檸檬酸酸甜甜,清新嘅味道真係可以消暑又解渴。我覺得佢同香脆奶油豬非常搭,一重一輕,完全唔使擔心又油又膩。🍹👍😌總結黎講,呢間餐廳嘅食物,環境同服務都做得好好。我覺得飲食同玩樂兩者可以相互輝映,帶嚟更加愉快嘅食物體驗。食物味道美,環境有特色,感覺起黎非常舒適。我都十分推薦各位食完飯後,可以試吓去玩下麻雀,體驗一下呢種特別嘅放鬆模式。