2022-11-07 705 views
~半日返學之學生黨福音~下午茶TEA SET餐廳有戶外茶座,亦設靠牆bar枱,打卡位等,環境坐得舒服!V3- 照燒肥牛牛角包 拼 薯條 $42牛角包層次感豐富,十分脆口,肥牛配燒汁正常發揮,拼一個份量不小的薯條,一個下午餐嘆到雙重滋味!V4吉列魚柳、趣樂雞 拼 薯條 $42趣樂雞像平時食開的麥樂雞,但外皮炸得更脆,吉列魚柳幾大件下,切開熱辣辣、又啖啖魚肉,配上蛋黃醬,really 香口惹味!V5招牌生炸雞脾(原味)+迷你鮮茄雜菜炒意粉$50不愧係招牌😍卜卜脆已經不能形容呢個level!店家串住成塊雞脾去炸,肉係靠短暫油炸熟透既,比起一般煮熟雞肉質地更滑嫩。炒意粉有紫洋蔥、茄子、翠玉瓜和菇菌類,蕃茄味不是現成醬,反而覺得新鮮的味道,呢個set絕對滿足到食量較大既朋友仔。🌟香芋地瓜丸 $24最最最x N…推薦的小食!6粒外脆內軟既丸子作為店家👍🏻推薦實至名歸,香濃芋頭味激似一款懷舊零食——舒心牌香芋味奶糖,勾起晒兒時的味道,佢食落沒有顆粒感,口感煙韌似麻糬,值得encore!椒鹽炸雞塊亦是童年回憶,味道出咗一種媽咪麵調味粉的感覺,特別有新意!特飲凍柑桔蜜綠茶味道清新,不會甜過頭,平衡返油膩
~半日返學之學生黨福音~下午茶TEA SET
餐廳有戶外茶座,亦設靠牆bar枱,打卡位等,環境坐得舒服!

V3

招牌生炸雞脾(原味)+迷你鮮茄雜菜炒意粉

🌟香芋地瓜丸 $24

特飲
凍柑桔蜜綠茶
味道清新,不會甜過頭,平衡返油膩感。

凍朱古力
水準發揮正常,凍朱古力的味道不會比熱的遜色,套餐價會較便宜。
2022-11-04
Type of Meal