2015-05-16 2298 views
其實都兩個星期前食, 而家先得閒打一個唔想開工ge星期四, 突然想約朋友食晚飯, 朋友介紹呢間一我咁岩又想試, 為左咁由七點半等到八點半, 企係條好迫ge後樓梯, 感覺唔良好而且安排有d混亂, 我地留完名個staff唔比張飛仔我地就走左, 想等佢番轉頭拎番佢又忙到唔番黎, 有第二個staff黎同佢講左陣先信咁...我知你地太多客好忙, 但有d基本野唔可以錯, 因為你要明白我地等左咁耐因為你地ge錯又唔知你地認唔認賬搞到我冇飯食係好無辜架!坐低要叫再等好耐先比餐牌餐具打開睇下先, 好吸引好多野都想試, 佢同一般韓式餐一樣, 唔會話好多好多款比你揀, 但樣樣都好岩食. 其他想叫個鍋, 但我地兩個人叫左個胃就冇位試其實野, 所以枱枱都有叫我地就冇啦紫菜反卷, 飯同料比例ok, 但始終都係hungry korean最好味辣醬餃子, 好甜, 而且唔吸引, 餡係菜+粉絲, 個皮唔脆唔淋咁, 感覺似本身脆但濕左 忌廉海鮮泡菜意粉, 冇諗過忌廉泡菜可以咁夾, 一種從來未試過ge味道, 好吸引, 仲好飽肚, 個蛋都煎得岩岩好, 海鮮料都好多, 必食韓式辣醬拌麵, 呢個有d辣, 又係偏甜, 但本身麵同菜係
其實都兩個星期前食, 而家先得閒打
坐低要叫再等好耐先比餐牌餐具
紫菜反卷
辣醬餃子
忌廉海鮮泡菜意粉
韓式辣醬拌麵

韓式辣醬拌麵, 呢個有d辣, 又係偏甜, 但本身麵同菜係冇咩味, 撈出黎又岩岩好喎, 麵都好彈牙
Other Info. : 真係太多人啦, 好迫, 搞到服務態度麻麻, 變相扣分
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)
$170 (Dinner)
  • 忌廉海鮮泡菜意粉