2022-03-14
疫情下生意難做,好多食肆都會推出好多優惠,今日Lunch去咗呢間麗莎餐廳,見到佢新出咗set $168 2人悠閒餐,有沙薑雞🐔半隻、自選小菜一款、清炒時蔬🥬白飯兩碗🍚仲有兩碗例湯同熱飲兩杯‼️好抵食啊🤩💫2人悠閒餐 $168沙薑雞🐔半隻雞肉肉質鮮嫩,一啲都唔會”鞋”,非常肥美夠厚肉,半隻份量好足夠👍🏻,沙薑汁好香,撈白飯超正😍自選小菜 - 椒鹽豬扒🐷乾蒜同椒🌶爆得非常香,加埋椒鹽好惹味😋 豬扒唔會炸得太乾,咬落好juice啖啖肉,啱晒我呢個食肉獸😍一碟都有十幾塊,夠晒份量!清炒時蔬🥬今日係小白菜,都係大大碟!例湯味道唔錯,仲有兩舊湯渣係度🤣加埋白飯同熱飲,呢個set真係一啲都唔Hea,我覺得夠三個人食都得💯真係平靚正👍🏻食完飯梗係要用第二個胃食埋甜品啦😋聽聞佢個麗莎西多士好出名,我就點左一份!💫麗莎西多士上枱嘅時候好驚喜🤩佢根本就係西多磚,足足有四大粒,上面淋滿煉奶同朱古力醬,見到都覺得邪惡😈切開再有驚喜,裏面的並不是花生醬,係咖央同果醬,酸味味的果醬可以中和甜膩感,出奇地夾💯非常推介✨
💫2人悠閒餐 $168
沙薑雞🐔半隻
自選小菜 - 椒鹽豬扒🐷
清炒時蔬🥬
今日係小白菜,都係大大碟!
💫麗莎西多士