2019-02-25 226 views
今次黎到一間價錢非常合理,環境舒服的酒店-山景閣食自助餐。食完之後先發覺,如果大家在地鐵站過黎,建議上諾士佛臺酒吧街果度行,同一條街行到街尾就到。初頭我地行外面,兜勁耐😅兩個用餐區都係單邊落地玻璃,好開揚,星期日晚上沒有坐滿,客人之間有充足空間,好舒服。重點當然係生蠔,折實$2xx既酒店自助餐少見有咁多款魚生海鮮。最好食既係生蠔,好大好大,海口味不算重,creamy d。侍應專門送上枱的炸蟹鉗,溫度得以確保,炸漿酥脆肉質彈牙。高分!香草燒羊脾全晚最好食的,肉質非常嫩,少少少少羊羶味,完全可以接受,配上薄荷醬食perfect match!甜品都有十多款,提提大家8:00有班戟區開放,可以自選3款口味,或者好似我咁,只夾雪糕食😋
今次黎到一間價錢非常合理,環境舒服的酒店-山景閣食自助餐

香草燒羊脾

2019-02-24
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$275 (Dinner)