難得同班朋友食飯,首選推薦食放題,以間地方大唔會迫,岩曬同朋友吹水食飯。成日約朋友食飯,又話要食以樣個樣,意見多多,黎食以間滿足曬大家需求。雖然平時都食開放題,但板燒郎野食款式有驚喜!!大多數放題都偏向日式料理,但板燒郎有埋泰國小食,超級加分。最like泰式生蝦、泰式野飲必食!當然唔少得燒烤,基本豬雞牛都有,個人最仲意食牛舌、肥牛、黑豚肉⋯食物質素好,上菜唔會慢。重有黃金豆腐記得點,外脆內軟好好食。食左一輪燒烤,又可以健康下食蒸氣火鍋,蒸既感覺會鮮甜d,湯底正,真係同班fd攬住個肚走,重有好多甜品,但野食款真係多到試唔曬。強推大家要加$88升級,有生蠔、松葉蟹、大元貝、大赤蝦⋯唔加真係對唔住自己。件件都大隻唔係縮水版,蟹打開蓋隻隻都流曬黃,算多膏有肉,咁既價錢覺得賺左!哈哈 平民價錢高享受,性比價抵!同班FD食得好開心XD  以家好多放題都質素參差不齊,好驚會中伏,我會選擇黎多次板燒郎,帶朋友一起食多幾次,好食價錢又合理。
雖然平時都食開放題,但板燒郎野食款式有驚喜!!

平民價錢高享受,性比價抵!同班FD食得好開心XD
2017-04-21