2019-08-05 489 views
難得中環有咁抵食既牛排,當然要試一試啦今曰特登十二點前就來拜訪以避開人潮。 一入門口即有職員幫手買飛及帶位,我揀左西冷牛,埋單只係$85咋!!雖然係全自助,但有多位職員在旁幫手,食物好快就有得拎, 而且會紙巾蓋住,唔怕彈到,唔錯唔錯。任食既有飯,通粉沙律、椰菜沙律,而醬汁方面都算齊全,有曰式醬油,千島醬同芝麻醬。湯係牛肉薑湯,比較油膩,而且唔鍾意薑味既就唔太岩食喇。牛肉質素ok,大大件而且多調味料選擇。即使我慢慢食哂沙律先開始食牛,食到最後舊石仍然夠熱煮到十成熟,強列建議如果唔想食咁熟就真係唔好切住,如果唔係食到最後變十成熟就浪費了個扖喇。食到十二點多,明顯多左人流到店,相信到lunch hour應該會排長龍,想食既就要預留時間等位喇。整體唔錯,值得再去喔!中環返工既人又有多個選擇喇!
難得中環有咁抵食既牛排,當然要試一試啦

任食既有飯

整體唔錯,值得再去喔!中環返工既人又有多個選擇喇!