2020-10-10 46 views
今日行過土瓜灣,見到呢間pizza店個set lunch都幾抵食,就諗住試吓😋迷利批套餐-加洲風情($52)pizza餅底比一般連鎖嘅較厚身,不過咬落去依然脆口🤓pizza加入左千島醬,配料有洋蔥、火腿、芝士等,令味道更有層次~ 最特別係個pizza仲要係心型架!😍海鮮焗闊條麵($48)份量十足‼️食完個意粉飽到差啲食唔到小食🤣海鮮配料都好多,有勁多蜆肉、八爪魚、蟹柳等😋 面頭仲有啲沙律菜,中和返白汁嘅膩感!炸雞(跟餐小食)炸雞表皮上嘅炸粉唔會好厚,但都炸得好香脆😋肉無經過好重嘅調味,所以唔洗驚會好鹹~呢帶附近都有唔少中小學,咁岩我去嗰陣撞正lunch time,所以都有唔少學生捧場🤪 見到佢哋着住校服,隔離仲坐住pair情侶,即刻好懷念以前著校服嘅日子😢😢 以呢個價錢黎講,實在係抵食之選!-薄餅怪獸📍土瓜灣馬頭圍道418號樂意居地下2號舖抵食指數:😋😋😋😋😋/5舔舔脷指數:😋😋😋😋/5

迷利批套餐-加洲風情($52)

海鮮焗闊條麵($48)

炸雞(跟餐小食)

薄餅怪獸
📍土瓜灣馬頭圍道418號樂意居地下2號舖