2024-11-12
「雞皮」真係必食推介,第一次食到咁大塊又酥脆嘅雞皮,非常香😍「焦糖青蘋果鵝肝」濃郁又香滑,帶一點甜味,食完會有再想食嘅感覺😍「牛白肉」清甜帶有淡淡牛油香味,脆脆的,帶點韌勁,口感唔錯😌「尖椒皮蛋燒豆皮」豆皮內有尖椒皮蛋,呢個配搭有驚喜🤩「蒜蓉燒蠔」鮮甜飽滿,肥美多汁好味🦪燒烤堂嘅好多款串燒都令我驚喜,好似「紫蘇雞皮蝦」啱晒我呢d鐘意紫蘇嘅朋友「汁燒免治雞肉月骨棒」(附有月見蛋汁)、「日式燒白鱔」、「鹽燒雞軟骨」等,每款都好味😋仲有「蟹膏伴萵筍」、「香辣雞腳根」都非常特別,味道仲唔錯👍「汁燒豬大腸」,另外「鹽燒豚肉荔枝卷」我都好鐘意食💕最後食咗個極邪惡嘅「甜奶包」但好正😍同埋蜜糖燒菠蘿作一個甜品🍮甜而不膩,心情大好。#燒烤堂 #串燒 #foodie #高質 #香港美食 #抵食 #燒菠蘿 #香港串燒 #人氣 #串燒店
「尖椒皮蛋燒豆皮」豆皮內有尖椒皮蛋,呢個配搭有驚喜🤩
「蒜蓉燒蠔」鮮甜飽滿,肥美多汁好味🦪
仲有「蟹膏伴萵筍」、「香辣雞腳根」都非常特別,味道仲唔錯👍
「汁燒豬大腸」,另外「鹽燒豚肉荔枝卷」我都好鐘意食💕