2023-06-26
♡♡♡📍 老鍋台式火鍋 (京都廣場) (銅鑼灣)銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場2樓都唔記得幾耐冇試過晏晝打邊爐😂😂,見呢間靚靚哋價錢又OK又唔係好貴咁就試吓啦🤣🤣~🍽️午市二人火鍋套餐套餐可以自選湯底,配埋蔬菜丸類嗰啲,仲有最重要嘅牛肉,所以絕對夠食🤣!而且我覺得每樣嘢都幾精美🥰,真係令食慾大大提升呀🤭🤭~🍽️精選手切牛骨肉手切牛骨肉超好食🥹,好鍾意呢種牛肉嘅質感,又唔會太肥🤤!覺得肥瘦都幾均勻🤩,色澤亦都好鮮艷。🍼冷泡白桃烏龍茶冷泡白桃烏龍茶口感清新,飲落口有淡淡的白桃香味,飲起上嚟超舒服😝😝。而且白桃味唔會太膩🤤,白桃同烏龍茶配合得啱啱好,覺得超適合夏天飲😚!而且個膠樽亦都有設計過,外型上都真係唔錯🤭~🍼老鍋原味手功奶茶估唔到打邊爐都會有得飲奶茶🤤🤤!覺得個奶茶味道啱啱好唔會太甜😝,飲落好口感都幾順滑,而且色澤上都幾靚~仲可以打吓卡tim😝!
📍 老鍋台式火鍋 (京都廣場) (銅鑼灣)
銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場2樓
🍽️午市二人火鍋套餐