又係OT嘅日子🫠食嚟食去都係嗰啲,今日竟然發現新大陸😳(唔係佢新開,係我少經過😅)叫左兩個套餐,主食有好多款可以揀,湯麵,拌麵,麵線,飯,冬粉都有,我地揀左台式滷肉拌麵$58同招牌紅燒牛腱心牛肉麵$78~紅燒牛腱心牛肉麵🍜料好多,牛腱心燜得好稔好入味,因為係牛腱,又有筋又有肉,咬落好Q (變左台灣人🤣)鮮製幼麵又滑又唔易斷,唔會食到最尾碎晒👍🏻台式滷肉拌麵滷肉入口即溶,而且滷得超入味,仲甜甜地,送飯送麵都一流,搞到我掛住不停食個麵 😅加左兩份小食,煎蛋餃都只係加$28,有8隻😳蛋餃邊煎得脆脆,餡好多汁,第一次食煎蛋餃,原來咁好食仲叫左藥膳醉香單骨雞翼,加$32,份量都唔少,藥膳味夠濃,少少甜,皮好薄,有人食到停唔到🤣跟餐有飲品,有人覺得天氣仲涼涼地,叫左個柚子蜜,足料但係又唔會太甜,剛剛好我就補差價加$6轉左鮮橙綠茶,感覺清新D,橙味好出👍🏻

鮮製幼麵又滑又唔易斷,唔會食到最尾碎晒👍🏻

加左兩份小食,煎蛋餃都只係加$28,有8隻😳
蛋餃邊煎得脆脆,餡好多汁,第一次食煎蛋餃,原來咁好食

我就補差價加$6轉左鮮橙綠茶,感覺清新D,橙味好出👍🏻
2023-04-04
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$111 (Dinner)
  • 台式滷肉拌麵
  • 招牌紅燒牛腱心牛肉麵