2021-11-02 175 views
同朋友去深水埗行下,唔經唔覺去到西九龍中心, 攰攰哋又肚餓,搵地方食晚飯,朋友同我都喜愛食中菜,商場7樓有間酒樓叫凱日宴會廳,正合我哋心意。酒樓地方寬敞,燈光明亮,除了大堂座位,還有獨立貴賓房。並設有電動麻雀檯,雀局小菜套餐有多款選擇。有數小菜做緊優惠價,我哋揀咗其中一樣,意大利汁泰國老虎蝦,雖然係特價,但都好大碟,泰國老虎蝦隻隻飽滿,鮮甜味美、口感細緻彈牙,意大利汁濃郁美味,掛滿每條烏冬,彈牙又惹味!包汁極品聚寶盆相當足料,有北菇、海螺片、花膠、蝦球和小棠菜,個獻汁做得夠濃夠味,北菇厚肉,蝦球爽口,海螺片和花膠滑嫩。凱日脆皮雞,即叫即做,皮薄脆,雞肉嫩滑。滑蛋炒蝦仁,蝦仁大隻奭口,雞蛋軟嫩滑溜。藍妹,如此佳餚,當然要啤啤佢啦!
酒樓地方寬敞,燈光明亮,除了大堂座位,還有獨立貴賓房。
並設有電動麻雀檯,雀局小菜套餐有多款選擇。
有數小菜做緊優惠價,我哋揀咗其中一樣,

凱日脆皮雞,即叫即做,皮薄脆,雞肉嫩滑。
滑蛋炒蝦仁,蝦仁大隻奭口,雞蛋軟嫩滑溜。

藍妹,如此佳餚,當然要啤啤佢啦!