2022-10-25 1551 views
每年都要去泰國幾次旅行嘅朋友,佢特別鍾意食泰國菜,所以我就搵下食,帶佢去咗間舒服得嚟,又帶點泰國風情餐廳,邊食泰式放題、邊傾吓計劃去泰國旅行🤪餐廳設於酒店大堂,而且樓底高,我自己幾鍾意個環境,舒舒服服嘅感覺。放題食物款式選擇多,分別有前菜、沙律、沙嗲串燒、主菜小炒、咖喱、飯麵。餐湯、甜品、雪糕、汽水、啤酒、紅白酒,屬自助形式任飲任食。至於食物質素,以價錢嚟對比,我覺得可以比佢7.5分。我同朋友都只係食到三份二嘅款式,所以呢個價錢嚟講,真係抵食、環境又好又舒服。不過甜品就稍為少,而且味道麻麻,不過$368連加一,我就覺得算唔錯。服務態度好好,原定$368任食兩小時,不過當日冇full house,待應都完全冇要求客人離坐。晚市「泰」滋味放題 每位$368 (2位起)/連加一每4位惠顧送「泰式明爐青檸辣椒烏頭魚」一客每6位惠顧送「黃咖哩炒鮮肉蟹」一客無限供應紅白餐酒、啤酒、汽水及多款Movenpick雪糕** 生日贈送蛋糕

餐湯、甜品、雪糕、汽水、啤酒、紅白酒,屬自助形式任飲任食。

晚市「泰」滋味放題
每位$368 (2位起)/連加一

每4位惠顧送「泰式明爐青檸辣椒烏頭魚」一客
每6位惠顧送「黃咖哩炒鮮肉蟹」一客

無限供應紅白餐酒、啤酒、汽水及多款Movenpick雪糕

** 生日贈送蛋糕