2023-08-14 78 views
本身今日都頭痕緊,究竟買咩嘢食返屋企食,見到一間茶餐廳又裝修得幾靚,價錢又好似幾ok 咁,決定試一試我今日買嘅份量都幾多,所以都要等一少少時間先有。外賣嚟講佢嘅打包都算係幾結實,容易拎得來又分布平均,應該唔會出現倒瀉嘢嘅情況原來晚市好似每一種食物(除小食)都跟嘢飲雞扒好嫩滑焗牛脷飯:朋友叫嘅,番到屋企仲熱辣辣。牛脷嘅數目好似都唔少,我見佢每一粒嘅size都有返咁上下。因為我哋有小朋友食,所以Pizza揀咗一個菠蘿腸仔比較小朋友口味嘅~~餅底唔錯 料嘅份量都ok仲叫咗個肉醬意粉,個意粉係粗少少幾個種。可能我哋拎返屋企先食,所以個意粉會有少少乾,不過撈勻啲醬之後都OK。呢款白汁意粉個濕度會更佳,同埋味道都好好食。我哋另外仲叫咗個雞翼,雖然佢外表望落去好似炸到好窿,但其實入邊啲肉仲係好嫩,小朋友好鍾意整體來講可能外賣個賣相可能會爭少少(相比起堂食),但係其實味道都唔錯,而且價錢晚餐來講真係好抵

原來晚市好似每一種食物(除小食)都跟嘢飲
雞扒好嫩滑

呢款白汁意粉個濕度會更佳,同埋味道都好好食。