2017-07-22 63 views
見到廣告有間打邊爐任飲任食好鬼抵食!所以今晚就一於同埋個朋友去試下龍與鳳!環境都ok, 服務態度都唔錯!所以都幾欣賞~~一坐底之後就先黎個蒸蠔!!相當大隻,蒸6分鐘到就食得,開殼後都無縮水!!蠔肚位置非常飽滿!蠔味幾濃郁而且味道相當甘香~之後一人有半隻乳鴿,肉質幾嫩滑,煮得剛好!!又唔會食到食口油淋淋!食完真係想食多次呀!因為真係太好味啦。。本身打邊爐之前有麻辣或者芝士雞煲先食,但我地都飽飽地所以直接跳去食打邊爐啦!既正係個蝦~~任飲任食黎講食到呢個質數既蝦真係非常驚喜~我都翻卓左幾轉喔!蝦肉彈牙有鮮味,蝦頭肉汁甘香~好岩我既口味。肥牛亦做得相當唔錯~雖然比較薄身!但牛肉都幾滑!夾埋香葱一齊食更提升層次!!任飲都有好幾款既飲品~有款平時比較少見就係呢款有少少酒精果汁!!呢個係啤梨雲呢拿味道!!幾清香又夠冰凍~好正呀,又有雪糕可以拎黎ov~so far真係性價比超高既餐廳