2022-06-12 118 views
嗰日落住小雨,行過一間西餐廳,就同老婆行左入去食飯。一入到餐廳,就已經感受到一種好親切既感覺。餐臺同凳都係用木做,散發住木香,加上播緊既音樂,令呢間餐廳加添幾分精彩。服務員既態度好好,對食客亦都好親切。令到我有種賓至如歸既感覺。我地點咗all day breakfast 同埋煙三文魚牛油果薄餅。all day breakfast 可以揀安格斯牛扒或者龍蝦尾,咁作為一個牛魔王我梗係揀牛扒啦。牛扒5成熟,味道鮮美,調味啱啱好,又唔會太油,真係唔錯。除咗牛扒,仲有炒蛋,薯餅,多士,茄汁豆同埋沙律。份量夠大,味道有好,值得一試。煙三文魚牛油果薄餅好大分,胃口細既人未必食得曬。薄餅既芝士同埋醬汁真係好好食,加上極度新鮮既三文魚同埋濃厚既牛油果,令到呢碟薄餅升晒level。呢個係必叫架!整體黎講,呢間餐廳唔單只味道好,而且抵食夾大件,服務態度良好,值得一試。
嗰日落住小雨,行過一間西餐廳,就同老婆行左入去食飯。

2022-06-11
$100 (Lunch)
  • 牛油果三文魚薄餅
  • All  day  breakfast