2017-04-10 3234 views
星期六下午幾個女仔想搵間餐廳坐得舒服D傾下計,工廈cafe係唔錯嘅選擇,今次我地就揀咗觀塘嘅ISSY MASON cafe。我地幾個人叫咗唔同嘅lunch set share蘆筍青醬汁炒天使麵 --- 個人最喜歡,青醬汁好味,加埋三色椒及蘆筍等,感覺幾清新煙三文魚黑松露忌廉汁炒意大利麵 --- 黑松露味道唔突出,如喜歡黑松露的大概會失望,相反怕黑松露味的反而可以接受鹿兒島豬柳配鮮茄忌廉汁 --- 豬柳不過不失,但意粉稍嫌有㸃"求其",反而伴碟的茄子還不錯鮮奶咖啡 --- 咖啡還算幼滑,味道不錯總括來說,份量和味道以此價錢是算合理的,而且每人一百元左右可以坐上一整個下晝,實屬超值。

我地幾個人叫咗唔同嘅lunch set share

蘆筍青醬汁炒天使麵
煙三文魚黑松露忌廉汁炒意大利麵
鹿兒島豬柳配鮮茄忌廉汁
鮮奶咖啡 --- 咖啡還算幼滑,味道不錯
Latte
$100 (Lunch)