位於金鐘的「四季•悅 日本餐廳」,中午時段設有午市套餐;晚市則供應任飲任食的日式放題。為慶祝2025,最近仲推出左放題2重賞,成人每位優惠價$248,每人仲可獲贈卡樂B薯片一包合共有5款期間限定新口味卡樂B薯片~四季悅有齊晒咁多味我同朋友就揀咗威靈頓牛柳味及蕃茄羅勒意大利麵味薯片✨薯片卜卜脆,口味非常創新又獨特,唔會太鹹,好似食緊牛柳味嘅薯片~蕃茄羅勒味就比較清新開胃,正呀自選刺身拼盤多款日本空運新鮮刺身:帆立貝、八爪魚、赤貝、北寄貝、吞拿魚、熟蝦及三文魚。鮮甜肥美吞拿魚黑松露帶子壽司 & 海膽醬燒赤蝦壽司壽司、軍艦及日式卷物等等都好高質~我個人最推薦係海膽醬燒赤蝦壽司及吞拿魚黑松露帶子壽司,用料充足,鮮甜美味麻辣燙食放題竟然有四川麻辣燙,仲有日式配料可以選擇。麻辣燙湯底頗濃郁,又麻又辣,配料揀咗蟹柳、豆腐、帶子及肥牛,吸收晒湯底嘅麻辣精華煎鵝肝&蒜茸燒半殼元貝&鐵板燒牛柳&蒜蓉牛油焗青口&椒鹽燒賣鵝肝煎至外層微脆,充滿油香,肥美邪惡!元貝同青口都幾大件,鮮甜味美!燒賣炸到脆卜卜,配上鹹香椒鹽,好惹味青咖喱軟殼蟹配薄餅軟殼蟹炸得香脆可口,吸收晒青咖喱汁嘅精華~配上充滿油酥香的蔥油薄餅,

合共有5款期間限定新口味卡樂B薯片~四季悅有齊晒咁多味

自選刺身拼盤

吞拿魚黑松露帶子壽司 & 海膽醬燒赤蝦壽司

麻辣燙

青咖喱軟殼蟹配薄餅
軟殼蟹炸得香脆可口,吸收晒青咖喱汁嘅精華~配上充滿油酥香的蔥油薄餅,正呀

比貝魚西京燒
烤得剛好的比貝魚,鮮嫩多汁,幾好食!

日式串燒
燒雞翼、菠蘿同雞肉都好出色,燒烤時間控制得啱啱好👍🏻

甜品供應多款日式雪條:藍莓乳酪雪條、海鹽荔枝雪條、明治北海道香草味雪糕及明治角10棒四方雪條梳打味。另外仲有椰汁牛奶燉雪耳、窩夫及紅豆湯等等

任飲Choya梅酒、清酒及多款日式飲品
$280 (Dinner)