餐廳比較細,7點去到啱啱滿座,咁就要等位啦,我喺門口向侍應示意咗2位,佢用手勢表示OK,之後有另一位客人過尼攞位,但侍應就比左飛佢地,咁我就向佢地查詢表示不解,雖然最後都解決到,但佢地既攞位方式真係冇乜系統,會造成混亂。三文魚親子丼三文魚腩幾大片同好肥美,三文魚子好飽滿而且味道幾好!至於湯、沙律、甜蛋都唔錯。炸海鮮丼有炸蠔炸蝦同炸魚三種海鮮。其中炸蠔同炸魚較好食。兩者炸得外脆內軟,唔會過乾。炸蝦就較一般,正常水準。定食包埋茶碗蒸。蛋夠滑,味道幾好,唯一不足係菇味太重,有少少喧賓奪主。餐廳可以任添飯同沙律,所以一定唔會唔夠飽😂侍應雖然係唔太醒目,但態度都幾好既,而且食物都幾抵食,所以都值得再幫襯。

三文魚親子丼

炸海鮮丼

Waiting Time
30 Minutes (Dine In)