2010-11-13
今日朋友生日, 但冇Book位, 突然想食韓國野, 決定黎試下黎到要等5張枱, 好快有枱, 聽倒出面o既走出黎o既人客話d侍應趕人走...不過眼見呢個環境, 客多侍應少, 都預左係quick dinner, 覺得冇咩所謂啦安排左坐位之後, 侍應好似好忙, 未有俾杯同水我地, 等左一陣, 朋友自己去拎杯同水我地二人點左炸醬麵, 石頭飯, 海鮮煎餅, 人參雞湯炸醬麵: 味道同我之前食o既有唔同, 但可能只係調味問題, 呢度炸醬麵唔甜, 肉又真係好少, 搵好耐都好似冇發現石頭飯: 上菜時已經撈勻, 有少少辣, 如果係面前撈o既話, 我一定叫佢落多d 辣, 肉比較少 海鮮煎餅: 呢間比較遜色, 煎餅唔夠香口, 而且好似唔覺有海鮮, 但味道都唔錯人參雞湯: 未落調味時, 試飲一啖, 比較淡, 落岩調味, 味道一流, 勁欣賞呢個湯, 而且雞肉好嫩滑 埋單$270, 幾抵食呀
我地二人點左炸醬麵, 石頭飯, 海鮮煎餅, 人參雞湯
埋單$270, 幾抵食呀