2022-08-07
火鍋放題就食得多,炸雞放題真係第一次食🐥大人$168/位,限時90分鐘,食物選擇都好多,有🐥炸雞、焗雞、🍕pizza、同埋多款🇰🇷韓國小食,仲可以用半價價錢order主菜同埋飲品~炸雞口味有好多,炸得香脆,雞肉仍然好juicy😍!差唔多試晒全部口味,我哋覺得最好食嘅係:1)檸檬柚子炸雞🍋🍊2)蜜糖芥末香蔥炸雞🍯3)甜酸炸雞/香草青檸炸雞/辣味炸雞🌶焗雞我哋就揀左兩款:「雙重芝士焗雞🧀」同「韓風紫菜焗雞🇰🇷」,試完都係覺得炸雞啱我哋口味多啲😆小食方面,芝士粉薯條🍟最好食😋,每啖都食到滿滿嘅薯仔肉~食炸雞點都要飲返杯有氣嘅凍茶先開心,我哋就揀咗(左)紅石榴檸檬梳打🍋,同埋(右)蜜桃特飲🍑~溫馨提示⭐️,入座60分鐘後⏰就唔可以再加單,每食剩100g要收$10材料費,所以食得晒先好加嘢食啦😆~
1)檸檬柚子炸雞🍋🍊
2)蜜糖芥末香蔥炸雞🍯
3)甜酸炸雞/香草青檸炸雞/辣味炸雞🌶
小食方面,芝士粉薯條🍟最好食😋,每啖都食到滿滿嘅薯仔肉~