去完奧海城行街,諗住買啲嘢食返屋企加餸。經過呢間燒味滷師,見到都幾多街坊排緊隊,睇落價錢又幾抵食喎😬😬!.我預算係揀200蚊咁上下,呀姐都有推介我食咩,最後買咗呢啲👇🏻👇🏻👇🏻!至尊燒鵝 (1/4隻) $110燒鵝本身貴嘢,大家都知!原來4份1隻個份量都咁多,正呀!都燒得幾有光澤,肉質唔會好硬👌🏻!燒味佬叉燒(半斤) $40半肥瘦叉燒,色水靚,味道適中。唔會太咸,餸飯食好味😋😋!客家鹽焗雞(半隻) $35呢個價錢買到半隻雞,真係好驚喜🥰,好抵買呀!師傅都斬得好靚!泰式鳳爪(半磅) $45 呢個我媽咪力讚話好味👍🏻👍🏻!個鳳爪起晒骨,咁就可以成隻咁食,唔使吐骨。而且個甜酸汁好開胃,又唔會辣👌🏻。我覺得小朋友同老人家都應該幾啱食!有機會都想再買多兜請吓啲朋友食,呢個真係幾方便!今次埋單$230,就有咁多餸。如果我住得近啲就好,可以成日買🤘🏻。下次去開附近,都會想再幫襯佢!!

至尊燒鵝 (1/4隻) $110

至尊燒鵝

燒味佬叉燒(半斤) $40
半肥瘦叉燒,色水靚,味道適中。唔會太咸,餸飯食好味😋😋!
叉燒

客家鹽焗雞(半隻) $35
客家鹽焗雞

泰式鳳爪(半磅) $45

呢個我媽咪力讚話好味👍🏻👍🏻!

泰式鳳爪

2022-12-04
TakeAway
$230 (Dinner)
至尊燒鵝
叉燒