2022-10-31
今日有食肉獸朋友生日,最化算梗係去燒肉放題!朋友話神燈燒抵食,所以就book咗佢啦~原來有分五個Level,越高級越多選擇,豐儉由人。今次我哋豪豪地揀咗level 4 (每位$468),有186款食物任食任飲,正呀!首先有一set M9和牛西冷、肉眼、牛肋肉同五花肉,油香十足👍🏻唔使點任何調味料都好好味!每台都有一支黑椒同喜馬拉雅山鹽,亦有燒汁唔同其他醬料提供。落單掃QR code,幾分鐘後就有個機械人送餐,好方便!出面自助吧有齊所有想像到嘅肉類,亦都有壽司、沙律、炸物、刺身、燉湯同甜品,飲品都有十幾款,真係睇到眼花撩亂。食物質素中上,肉類同開邊蝦最為出色,order 咗好多轉都無甩單,依然係秒速送到👍🏻邊食邊傾,好快就飽到上心口,最後仲要補番個雪糕先走!