2020-06-23 342 views
繼續介紹大圍好西,今次去食呢期好興嘅滑蛋多士,店內只得4個位,唔想喺烈日下等咁耐最好早啲黎。吐司即叫即製,點單後要等10分鐘左右。牛油果蛋沙律盒子吐司:望落好吸引,餡嘅份量多到一切就流出黎,吐司烘到金黃色,脆到好似食薯餅咁,好香牛油味。咁啱我嗰日個牛油果唔係幾靚,淋但帶苦味,沙律醬頗酸,對我黎講太多醬汁有啲溜,阿妹就覺得呢款個餡係凍嘅夾啲,真係好睇個人口味。招牌三重芝士滑蛋盒子吐司:呢個我真心推薦!好食過Isxxc多多聲,炒蛋好滑,夾住半溶芝士同少少酸嘅醬汁,面頭就有巴馬臣芝士碎,我覺得個餡同個吐司都熱辣辣好食啲。凍茉莉花茶:有淡淡嘅花香,正正常常。
牛油果蛋沙律盒子吐司:
牛油果蛋沙律盒子吐司
招牌三重芝士滑蛋盒子吐司:
招牌三重芝士滑蛋盒子吐司

凍茉莉花茶:
有淡淡嘅花香,正正常常。
凍茉莉花茶
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$50 (Lunch)
牛油果蛋沙律盒子吐司
招牌三重芝士滑蛋盒子吐司