📌 Burgerman~深水埗今次嚟到深水埗好出名嘅漢堡包店,一出地鐵站行五分鐘就到!一入到去見到一面小小嘅連儂牆💛不過小店位置好細,得兩張枱🙈如果入邊滿座就要喺出邊高枱企喺度食啦🤣漢堡包最平六十幾蚊有交易,好抵食,絕對係良心價❤️店內都有消毒酒精同手套提供,好貼心😆1️⃣ 至尊漢堡 $88 + combo set $20一上枱就有震撼嘅感覺,真係好足料呀!有兩層安格斯牛嘅漢堡扒😍好重牛肉味🐮再加埋芝士、洋蔥、煎蛋,煙肉嘅鹹香同清香蕃茄生菜,真係好豐富😋漢堡好厚,一啖真係食唔晒😂好juicy‼️另外可加$20 揀薯條/薯格/沙津+氣水👍🏻今次揀左薯格,炸得好脆同份量好多!💡總括而言,呢間小店嘅漢堡真係幾高質,性價比好高🤩feel到係用心製作,會想再encore💛#hkhungryfoodie深水埗#hkhungryfoodie美式#hkhungryfoodie漢堡包✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨整體味道😋: 7/10性價比💵: 8/10回頭率😍: 7.5/10推薦指數👍🏻: 7/10—————————————————————🍴: Burgerman 📍
📌 Burgerman~深水埗

店內都有消毒酒精同手套提供,好貼心😆

1️⃣ 至尊漢堡 $88 + combo set $20

推薦指數👍🏻: 7/10
—————————————————————
🍴: Burgerman
📍: 深水埗欽州街65-71號地下
🔍: 11:00-22:00 (Mon-Sun)