2022-02-24 3835 views
😋味道:8.5/10 🗣服務:8/10🏡環境:8/10🤩特色:7/10💵人均:$200-300💰性價比:8.5/10👍🏻推薦度:8.2/10.🐼平時好少食燒肉 因為覺得好單一淨係得肉 但呢間燒肉真係有好多選擇🤩淨係燒都有牛羊雞豬海鮮😆仲有好多唔同嘅熟食 啱晒為食口痕嘅我😙另外飲品同醬汁都係自己任攞 而且呢度嘅服務都好好 店員好helpful👍🏻環境都好闊落 坐得舒服 氣氛都好有韓式風味~食物質素偏高 仲有咁多款嘢食任食 價錢算好合理 推薦如果大家想食燒肉都可以考慮喔🤤由於疫情關係而家轉左午市套餐 都有燒肉食~唔算貴 大家都可以支持下🥲.星期一至四 110分鐘任食 $278🧆前菜前菜有三款:泡菜、芽菜、海帶泡菜酸酸甜甜唔太辣 好開胃 芽菜同海帶都好清新食咗再食燒肉真係開胃啲🤣🥩燒肉肉方面就點左薄切西冷牛扒、醬汁牛五花肉、西施牛肉片、牛柳片、五花肉等等 個人最鍾意西施牛肉片同牛柳片😋肉汁豐富 肉質嫩滑🥰 一路燒嘅時候都已經聞到好香肉味👍🏻不過雪花牛仔肉就略為韌少少🥬蔬菜蔬菜選擇都唔少😋菜同菇都好新鮮 不過金菇就咁燒有啲難 如果有個兜就好啲btw用生菜包燒肉食真係超正!🤩🍗炸雞口痕所以點左兩
😋味道:8.5/10
💰性價比:8.5/10
👍🏻推薦度:8.2/10

星期一至四 110分鐘任食 $278
🧆前菜
前菜有三款:泡菜、芽菜、海帶
泡菜酸酸甜甜唔太辣 好開胃

🍗炸雞
口痕所以點左兩件炸雞🤣
估唔到水準都好好 尤其柚子味炸雞
酸酸甜甜 調味得恰到好處😍
同埋柚子嘅清新中和左燒肉嘅膩感😙不錯!

🍜水冷麵

🍲年糕湯
呢個相對普通 湯比較淡味
湯內有紅蘿蔔同芽菜
年糕煙銀有咬口 不過份量偏少

🍺飲品方面就自己攞 另外每人可以點一個雪糕或者雪條~好滿足🤤
👍🏻推薦菜式
西施牛肉片、牛柳片、牛舌、柚子味炸雞、水冷麵
  • 前菜
  • 水冷麵