2021-01-15 2519 views
又要清假啦,今日係屯門主場食中午的韓燒放題,星期六,日好多人排隊,就想去試下點解咁多人排😊今次我是星期一下午大約2點到,終於唔駛等位了,我選了一個較平的「食爆美牛餐」,其實也是放題的,主要分別係「大過塊面肉眼扒」和「頂級雪花牛小排」限定一份,其他的也是任食的!熟食和燒肉款式有好多,還有韓式前菜,味道也很好!雪花牛小排好有牛味,但大塊過面肉眼扒就比較薄,可能我燒耐左,有少少 「鞋」!雞翼比較難熟,而且食完濃味的牛,比下去,都係專注食牛就好了!這邊有帶子,青口,海蝦等可以燒,真係好多選擇!和牛x一樣,也有牛油金菇,這邊還有粒粒牛油粟米(忘記了牛角有沒有,還有好多不同種類的蔬菜,可以減低罪惡感,而且價錢抵,食左菜都唔會有食左菜,食唔到咁多肉的蝕左的感覺,哈哈!埋單用埋Storellet 會員迎新$10優惠卷,只要$150,呢個價錢和食物質素,絕對超值

熟食和燒肉款式有好多,還有韓式前菜,味道也很好!

這邊有帶子,青口,海蝦等可以燒,真係好多選擇!

2020-12-14
Type of Meal