2018-08-18
-🍽食泰國菜想多啲選擇就緊係要去九龍城啦,係九龍城咁多間泰菜之中,我就覺得呢間泰禾美應該係最抵食果幾間之一啦。呢度無咩好華麗既裝修,但佢地既平均食物質素就好唔錯,而且幾正宗,加埋大眾化價錢,人均一百頭就埋到單,所以都幾推大家黎試下。🔽🤤推薦食物:✅沙嗲串燒-啲串燒燒得好靚,時間掌控得唔錯,一燒起就上枱,加埋個沙醬一齊食,好juicy好惹味。✅炸蝦餅-炸得好香脆,蝦肉好彈牙。✅冬陰公湯-係偏酸既味道,辣度都夠,好重冬陰公香味,材料都好足下。🔽性價比幾高,食物質素唔錯,無投訴啦!🔽📍泰禾美(🤤:7.5/10)📍九龍城龍崗道11-13號地鋪#hkig#hkfood#foodpics#instafood#foodies#cuisine#foodshare#foodgasm#foodphotography#hkfoodie#foodseekerlu_bie#foodseekerlu_bie九龍城#吃貨#美食#香港美食#九龍城美食#食好西#泰禾美#泰國菜
🤤推薦食物:
✅炸蝦餅-炸得好香脆,蝦肉好彈牙。
🔽
性價比幾高,食物質素唔錯,無投訴啦!
🔽
📍泰禾美(🤤:7.5/10)
📍九龍城龍崗道11-13號地鋪