2018-12-19 57 views
用APPS訂枱,準時入座。夜晚嚟食飯既人唔多,所以店員都冇趕我地走,任我地坐。位置容易找,鋪面簡潔整齊。我跟朋友嗌了三款小食,一碗粉分別是蒜香牛油雞翼、法式芝心蝦多士、海膽炸春卷、招牌椰汁酸湯滑雞湯濛粉蒜香牛油雞翼脆香,附送紅蘿蔔碎酸汁。似翻炸,但內裡都是熱,都是joicy的。法式芝心蝦多士推介! 芝士是流心的,食兩舊都唔覺油膩,唔錯唔錯。海膽炸春卷的海膽比想像中大件,先食件海膽吧,有火炙過,冇乜腥味;春卷外皮都是脆身,幾好食。招牌椰汁酸湯滑雞湯濛粉,另外附上三樣調味,分別是辣椒粒、青檸粒及蒜蓉麻油。我跟朋友每人食左兩三個碗仔既粉,都食唔哂,好大碗。
位置容易找,鋪面簡潔整齊。
我跟朋友嗌了三款小食,一碗粉

我跟朋友每人食左兩三個碗仔既粉,都食唔哂,好大碗。
招牌椰汁酸湯滑雞湯濛粉
Other Info. : 限時1.5小時,但我地過時都冇趕我地走
2018-12-17
Type of Meal